Foto: Vida Press
Lielbritānijas prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas sestdien gaidāmās kāzas varētu neapmeklēt līgavas tēvs Tomass, kuram savu meitu jāved pie altāra.

Tomass Mārkls pavēstīja izklaides ziņu vietnei TMZ, ka ir nolēmis neapmeklēt savas meitas kāzu ceremoniju.

Britu tabloīds "Mail on Sunday" pirms tam ziņoja, ka Tomass Mārkls sadarbojies ar paparaci un iestudējis dažādas it kā nejauši piefiksētas situācijas. Jau vēstīts, ka izdevuma rīcībā nonācis video novērošanas kameru ieraksts liecināja, ka viņš sadarbojies slavenību fotogrāfu Džefu Raineru, ar kuru kopā apmeklējis kādu interneta kafejnīcu un izlicies, ka lasa ziņas par savu meitu un viņas topošo vīru.

Atklājušās arī vairākas citas epizodes, kas bijušas iestudētas, tajā skaitā arī mēru noņemšana kāzu uzvalkam. Britu tabloīds "Daily Mirror" vēstījis, ka fotogrāfijas pārdotas par 100 000 dolāru (83 000 eiro).

Mārkls esot izteicis, ka nevēloties radīt diskomfortu savai meitai, apmeklējot kāzas. Savukart Kensingtonas pils paziņoja, ka tas Meganai Mārkali ir "dziļi personīgs brīdis".
Foto: Vida Press

"Viņa un princis Harijs vēlreiz lūdz izrādīt sapratni un cieņu Mārkla kungam šajā sarežģītajā situācija," piebilsts paziņojumā.

Kensingtonas pils tomēr neapstiprināja, ka Tomass Mārkls neapmeklēs kāzu ceremoniju.

Tomasam Mārklam šonedēļ bija plānots pirmo reizi satikt princi Hariju, kā arī karalieni Elizabeti II un viņas dzīvesbiedru princi Filipu, lai pēc tam vestu savu meitu pie altāra.

Harija un Mārklas kāzas notiks 19.maijā Svēta Džordža kapelā Vindzoras pilī. Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi un aptuveni 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no sabiedrības vidus, kas varēs apsveikt jauno pāri pie baznīcas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!