Foto: Reuters/Scanpix

Priecīgu ziņu nedēļas izskaņā pavēstījis Facebook tīkla dibinātājs, viens no jaunākajiem miljardieriem pasaulē Marks Zakerbergs – viņa sieva Priscilla Čana (abi attēlā) ir pirmdzimtā gaidībās, un ģimene gaida pasaulē ierodamies meitiņu.

Kā jau pienākas, Zakerbergs par laimīgo notikumu paziņojis savā Facebook profilā.

"Tā būs jauna nodaļa mūsu dzīvēs. Mēs jau tagad esam laimīgi par iespēju mainīt cilvēku dzīves visā pasaulē – Cilla kā ārste un pedagoģe, bet es caur komunikāciju un filantropiju. Tagad mēs fokusēsimies uz to, lai padarītu pasauli labāku mūsu bērnam un nākamajai paaudzei," teikts paziņojumā.

Zakerbergs atklājis, ka abi ar sievu vairākus gadus mēģinājuši tikt pie mazuļa un Priscilla pārdzīvojusi trīs spontānos abortus, bet tagad 31 gadus vecais miljardieris un viņa 30 gadus vecā laulātā draudzene nepacietīgi gaida pasaulē ierodamies mazulīti – grūtniecība esot jau tajā posmā, kad risks zaudēt bērnu esot ļoti zems.

Viņš skaidrojis, ka parasti cilvēki izvairās runāt par tik jutīgām tēmām kā bērniņa zaudēšana gaidību laikā, bet Facebook tīkla dibinātājs ir pārliecināts – šādu tematu publiska apspriešana vieno cilvēkus, "rada sapratni un toleranci, kā arī sniedz mums cerību".

Zakerbergs atklājis – runājot ar draugiem, viņi ar sievu uzzinājuši, cik bieži cilvēki zaudē mazuļus, bet beigu beigās tomēr kļūst par vecākiem veselīgām atvasēm. "

Mēs ceram, ka, daloties ar mūsu pieredzi, dosim vairāk cilvēku to cerību, ko jutām paši, atzinis Zakerbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!