Foto: Publicitātes foto

Lai gan dažādu slēgto realitātes šovu telpās tapušo pārīšu mīla nereti izplēn līdz ar šova noslēgumu, TV zvaigznes dalībnieku Martas Grīsles un Dzintara Neimaņa (abi attēlā) draudzība nav tas gadījums. Pārīša mīlasstāsts turpinās arī ārpus šova telpām, tāpat kā jauniešu rosīšanās šovbiznesā.

"Jā, ar Martu attiecībās turpinās. Pēc šova pavadījām kopā gan Ziemassvētkus, gan sagaidījām jauno gadu. Esam pāris arī pēc šova," DELFI Izklaidei apstiprina Neimanis.

Martas un Neimaņa mīla šovā TV zvaigzne sākās jau drīz pēc abu iepazīšanās. Desmit nedēļu laikā, dzīvojot plecu pie pleca, pārītis piedzīvoja gan attiecību kāpumus, gan kritumus. Sākumā abi bija kā traki viens pēc otra, ar savu nemitīgo bučošanos un maigošanos nokaitinot skatītājus, kuri no šovmeņiem vairāk gaidīja profesionāli radošas izpausmes.

Pēc sešu nedēļu ilgas draudzības kādā dažādu orģiju pilnā naktī Marta un Neimanis pamanījās pazust dušās, liekot šova veidotājiem domāt, ka abi noslēpušies no kamerām, lai pamīlētos.

Pēc šī pārpratuma Marta saprata, ka maigošanās tomēr ir par daudz, bet skatītāji gaida no viņiem pavisam ko citu - kvalitatīvu darbu. Marta rosināja Neimani paņemt pauzi attiecībās, ko puisis uzskatīja par mīlas beigām.

Pāris stundas ļāvuši faniem apraudāt abu šķiršanos, jaunie šovmeņi atkal metās bučoties, un šovu noslēdza uz pozitīvas nots - izplānojot pirmo seksiņu nākamajā dienā pēc TV zvaigznes noslēguma.

Taču mīlas lietas nav vienīgais, kas pašlaik aizņem jauno zvaigžņu prātus. Kā atklāj šova uzvarētājs Neimanis, viņš šobrīd turpina mācīties, darboties kā dīdžejs un uzsācis gatavoties raidījuma Zelta mikrofons dienasgrāmatu vadīšanai, ko saņēma kā balvu par uzvaru.

"Ar ar prieku atbildu uz fanu vēstulēm un parunājos, ja ir iespēja," popularitāte nav sakāpusi galvā Neimanim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!