Foto: LETA/Privātais arhīvs

Radio SWH rīta šova "Tik Tik Tik" vadītājs Kaspars Breidaks šonedēļ pieņēma mūziķa Ralfa Eilanda izaicinājumu radio ēterā pateikt frāzi "mani sauc Kaspars Breidaks, un man dzīvē svarīgas ir trīs lietas – slava, nauda un vecenes", un pēc tam atskaņot Brūsa Springstīna dziesmu "Born In The U.S.A.", tādējādi nopelnot 100 eiro. Nu abus jauniešus izaicinājis LNT raidījuma "900 sekundes" bijušais vadītājs, Rīgas Stradiņa universitātes lektors Mārtiņš Daugulis.

Daugulis piesolījis samaksāt trīs tūkstošus eiro tam, kurš pirmais no abiem iegūs augstāko izglītību.

"Vīri, kas tas par vērienu? Es iedošu trīs tūkstošus eiro tam, kurš pirmais no jums dabūs augstāko izglītību (bakalaura līmeņa) ar vidējo atzīmi ne zemāk par astoņi. Real deal! Bez jokiem! Rīgas Stradiņa universitātē vēlams, bet var arī citur," Breidaku un Eilandu "Twitter" tīklā uzrunājis lektors.

Savukārt Eilands uzreiz pazobojies par Breidaku, norādot, ka "rēcīgākais šinī darījumā, ka tas točna nebūtu Kaspars".

Dažas stundas vēlāk abi asprāši padalījušies ar foto, kurā vienā no Rīgas tuneļiem lepni pozē ar Rīgas Stradiņa universitātes diplomiem.

Savukārt Daugulis iesmējis par abu asprāšu centību. "RSU tuneļa filiāle – dzīves skola," vīterojis lektors, vēlāk piebilstot, ka tiešām gaidot puišu dokumentus reģistrācijai studijām augstskolā.

Atgādinām, ka Breidaks aizvadītās nedēļas izskaņā ar izaicinājumu pārsteidza Eilandu, kurš piedalījās konkursa "Supernova" žūrijā. Viņš piesolīja 50 eiro atlīdzību, ja Ralfs pēc Samantas Tīnas priekšnesuma izskaņas TV tiešraidē paziņos, ka "2009. gads piezvanīja – viņš grib savas džinsas atpakaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!