Foto: Vida Press
Bekhemu ģimenes mājā Rietumlondonā ielauzies maskā tērpts laupītājs, izdemolējis augšstāva guļamistabu un aizbēdzis ar vērtīgām lietām. Noziegums noticis brīdī, kad Bekhemu ģimene bijusi mājās, uzturoties tās pirmajā stāvā, ziņo "Mail Online".

Zādzība notikusi 28. februārī Holandparka rajonā Rietumlondonā, kur atrodas 40 miljonu britu mārciņu vērtais īpašums – balta trīsstāvu māja, kurā ikdienā dzīvo Viktorija un Deivids Bekhemi un viņu atvases. Paspēdams aplaupīt tikai vienu telpu, zaglis aizgājis ar vērtslietām, dizaineru darinājumiem, kā arī sadzīves mantām.

To, ka mājā bijis zaglis, pamanījis Bekhemu dēls Krūzs, naktī atgriežoties no kāda pasākuma un uz grīdas pamanot stikla lauskas. Nozieguma brīdī namā atradusies ģimene – Deivids, Viktorija un meita Hārpere. Viņi neko nav dzirdējuši, līdz trauksmi cēlis Krūzs. Ģimenes galva izsaucis policiju.

Noziegums paveikts, zaglim iekļūstot teritorijā pāri vārtiem mājas priekšpusē, uzkāpjot uz terases un izsitot logu vienai no guļamistabām. Policija turpina izmeklēšanu, šobrīd pārbaudot videonovērošanas sistēmas ierakstīto. Zināms, ka iebrucējs bijis tērpts maskā un darbojies profesionāli.

"Mail Online" vēsta, ka daļa Bekhemu nama ir noslēgta, jo tajā plānots kapitālais remonts; dažas nedēļas pirms zādzības īpašnieki bija ieguvuši atļauju veikt ēkā remontdarbus.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!