Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Arvien kuplāks kļūst to kungu pulciņš, kuri tiek apsūdzēti par seksuālu uzmākšanos, un šonedēļ atklātībā nākusi arī nepatīkama informācija par populāro amerikāņu komiķi Luisu C.K..

Vienu no pasaulē iecienītākajiem jokdariem apsūdz par masturbēšanu sieviešu priekšā, ceturtdien, atsaucoties uz piecu sieviešu stāstīto, vēstīja "The New York Times".

Komiķu duets Dana Mina Gudmena un Džūlija Volova atklājušas – 2002. gadā pēc kādas nozīmīgas uzstāšanās Luiss viņas uzaicinājis uz savu viesnīcas istabiņu atzīmēt panākumus. Kad sievietes ieradušās numuriņā, vīrietis palūdzis atļauju izvilkt no biksēm savu dzimumlocekli. Dāmas iesākumā domājušas, ka viņš joko, un prasību uztvērušas ar smiekliem, bet viss beidzies ar to, ka komiķis "izģērbies pilnīgi kails un sācis masturbēt".

Komiķe Ebija Šahnere dalījusies citā pieredzē – 2003. gadā viņa sazvanījusies ar Luisu un telefonsarunas laikā skaidri dzirdējusi, ka vīrietis pašapmierinās. Turpretim komiķe Rebeka Korija atklājusi – 2005. gadā, kopā filmējoties, Luiss sievietei prasījis, vai drīkst viņas klātbūtnē masturbēt. Viņa gan šo lūgumu noraidījusi.

Kā norāda "The New York Times", runas par šāda veida izdarībām klīdušas jau sen, bet līdz šim neviena sieviete par tām nebija runājusi atklāti.

Nedz Luiss C.K., nedz viņa pārstāvis izskanējušās apsūdzības nav komentējuši. Īsi pēc tam, kad tās nonāca atklātībā, atcelta komiķa režisētās filmas "I Love You, Daddy", kas vēsta par tēvu, kurš mēģina atturēt savu 17 gadus veco meitu no dēkas ar 68 gadus vecu režisoru, pirmizrāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!