Foto: Vida Press
Realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas patēvs Brūss Dženners (attēlā) šī gada sākumā šokēja sabiedrību, paziņojot, ka nolēmis kļūt par sievieti. Beidzot viņš šo sapni piepildījis.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 65 gadus vecais vīrietis aizvadītajā mēnesī gūlies zem skalpeļa un atbrīvojies no savas vīrišķīgās mantības, iegūstot sievišķīgas ģenitālijas. Tāpat pieminēts, ka Dženners ir ļoti apmierināts ar operācijas rezultātu.

Tiesa, lielo prieku par jaunajām ķermeņa aprisēm nedaudz aizēnojis fakts, ka atlabšanas periods bijis ilgs, ļoti smags un sāpīgs.

Kardašjanu ģimenei tuvu stāvoša persona ārvalstu medijiem pastāstījusi, ka dzimuma maiņas operācija ilgusi astoņas stundas, un Dženners šobrīd esot laimīgāks un apmierinātāks ar dzīvi kā jebkad agrāk.

Dženners plašākai sabiedrībai pazīstams ne tikai kā Kardašjanu māsiņu patēvs, bet arī ļoti veiksmīgs atlēts. 1976. gadā vieglatlēts kļuva par olimpisko čempionu desmitcīņā, bet vēlāk iekļuva NBA draftā, bija autosportists, biznesmenis un profesionāls iedvesmotājs.

Brūss pats ir sešu bērnu tēvs (no trim sievām), un lielākā daļa no viņiem ir amerikāņu tabloīdu zvaigznes, kas arī piedalās televīzijas šovā Keeping Up with the Kardashians.

Ar Kardašjanu māti viņš iepazinās 1991. gadā un pēc piecu mēnešu ilgām attiecībām apprecējās, kļūstot par Roberta Kardašjana četru bērnu - Kimas, Kortnijas, Hlojas un Roba - patēvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!