Foto: AP/Scanpix

Populārais amerikāņu vīriešu žurnāls Maxim publicējis ikgadējo sarakstu ar 100 skaistākajām sievietēm pasaulē, turklāt pirmo reizi šī žurnāla topa vēsturē balsojumu izdarījuši nevis žurnāla redakcijas pārstāvji, bet gan tā lasītāji.

Pirmajā vietā vīrieši iekļāvuši 26 gadus veco izraēliešu supermodeli Baru Refaeli (attālā), kurai ilgu laiku bija romantiskas attiecības ar aktieri Leonardo di Kaprio.

Uzzinot par iegūto pirmo vietu, modele teica: "Esmu šokēta, ka no tik daudz skaistām meitenēm tieši man tikusi pirmā vieta. Man tas ir liels pagodinājums, un es nekad neaizmirsīšu šo titulu."

Topa otrajā vietā ir amerikāņu aktrise Olīvija Manna, kurai straujā progresa dēļ nākamgad prognozē pasaulē skaistākās sievietes titulu, bet trešajā - ukraiņu izcelsmes amerikāņu aktrise Mila Kunisa, kura kļuva populāra, patiecoties Zikovam tik neveiksmīgajai filmai Melnais gulbis.

Tālāk seko dziedātāja Keitija Perija, aktrise un modele Olīvija Vailda, filmas Bada spēles zvaigzne Dženifera Lourensa, amerikāņu aktrises Emma Stouna un Megana Foksa, zviedru aktrise Malina Akermana, bet skaistāko sieviešu desmitnieku noslēdz seriāla Friday Night Lights zvaigzne Adriana Palicki.

Žurnāla Maxim sastādīto simts skaistāko pasaules sieviešu sarakstu varat apskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!