Foto: DELFI

Ceturtdien, 4. jūnijā, savu gada jubileju svin Latvijas sabiedrības, iespējams, apspriestākais bērniņš – šova Saimnieks meklē sievu fanu mīlētāko dalībnieku dzejnieces Magones Burkas (attēlā) un guļbūvju celtnieka Venta Vītola dēliņš Raimonds Saulgaitis.

Mazulītis bijis tautas uzmanības centrā jau kopš paša ieņemšanas brīža šova Saimnieks meklē sievu romantiskā Vidusjūras kruīza laikā. Jau laikā, kad bērniņš atradās mammas vēderā, tapa skaidrs, ka topošie vecāki savas attiecības neturpinās, taču tas ne brīdi nelika mīlošajai mammai pat iedomāties par grūtniecības pārtraukšanu.

Topošā mamma apņēmās bērniņu izaudzināt viena un gaidību laikā devās uz Angliju, lai pēc dzemdībām spētu tikt galā pati saviem spēkiem. Īsi pirms dzemdībām Magone atgriezās, Latvijā, lai pagājušā gada vasaras sākumā Liepājas slimnīcā laistu pasaulē mazo Raimondu Saulgaiti.

Dēliņam tika dots mammas uzvārds, un Magone nolēmusi arī dēla dzimšanas apliecībā Venti kā tēvu nenorādīt.

Drīz vien jaunās dzejnieces sirds atmaiga - Ventis atklāja, ka abi kopā draudzīgi devušies ierakstīt viņu mazā Raimonda dzimšanas apliecībā kā tēvu, pie reizes dodot bērniņam Vītola uzvārdu.

Taču, pāra attiecībām saasinoties, Magone bija spiesta vērsties tiesā, lai oficiāli sakārtotu jautājumus par Raimonda aizgādību un tēva saskarsmi ar dēlu. Pie reizes mazā Raimonda uzvārds tika nomainīts atpakaļ uz cildeno Burku dzimtas uzvārdu.

Pēc tiesas Ventis esot sadedzinājis spriedumu, atteicies Raimondu atzīt par savu dēlu un vairs neizrādot interesi par tikšanos ar mazo puisīti. Aicināts uz dēla 10 mēnešu jubileju, Ventis nav ieradies, taču telefona sarunā ar dēla māti sūtījis abiem ne jau sirsnīgus apsveikumus, bet gan drausmīgu lamuvārdu virkni.

Arī uz Raimonda gada jubileju tēvs neieradīsies. "Par Magoni neko nezinu pilnīgi i' zināt negribu. Arī par puiku neko nezinu. Pat nav ne jausmas, kāds viņš izskatās. Cerēju, ka uzaicinās uz jubileju, bet veltīgi," DELFI Izklaidei sašutumu pauž Ventis, kurš pēdējās dienas vadījis, drāzdams Magonei dīvainu pārsteigumu no koka.

Pati Magone vairs Venta izlēcieniem nepievērš uzmanību - kamēr Ventis drāzis koka pārsteigumu, viņa vadījusi laiku slimnīcā, sēžot pie mazā puisīša gultiņas, kuram pēdējā laikā gadījušās nopietnas problēmas ar veselību.

"Ventis par Raimondu nav licies zinis jau vairākas nedēļas. Bērna viņam vajag? Muļķības, Raimonds jau vairākas nedēļas slimnīcā, bet viņš neliekas ne zinis. Viņš nezina, kā vēl man iekost, sāpināt, pazemot.

Labāk būtu par bērniem rūpējies un piedalījies audzināšanā. Plēsās un tiesājās tik principa pēc, lai mani pakļautu. Ne viņš spriedumu pilda, ne par dēlu interesējas, ne alimentus sūta.

Nekas viņam neizdevās, tāpēc tagad neatliek nekas cits kā drāzt koku," DELFI Izklaidei pavisam citu ainu iezīmē Magone, piebilstot, ka Ventis vienubrīd pat izteicies, ka ja apciemos dēlu, tad līdzi ņemšot "stroķi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!