Foto: Vida Press
Amerikāņu TV šovu zvaigzne Kortnija Stodena (attēlā), kura tiek dēvēta par "nepilngadīgo līgavu", kādā no Londonas klubiem fotogrāfiem sarīkojusi īstu priekšnesumu, krietni vien sadzeroties un nespējot noturēties kājās.

19 gadus vecā Stodena šobrīd atrodas Londonā, kur apmeklēja klubu Whisky Mist. Tā kā ASV legāli lietot alkoholu ļauts no 21 gada, bet Lielbritānijā - no 18, jaunā meitene no pieredzes trūkuma krietni vien pārcentās.

Klubiņā Stodena iepazinās ar transvestītiem, grieza trakus dančus, apgāza dažus galdiņus un citādi baudīja dzīvi, bet pasākuma beigās viņa pašas spēkiem no kluba iziet vairs nespēja.

Tabloīdi ironizē, ka problēmas meitenei sagādāja ne tik daudz alkohols, kā augstpapēžu kurpes un nesen ieliktie krūšu implanti, kuru dēļ tad arī zudusi līdzsvara izjūtu.

"Nepilngadīgās līgavas" iesauku Stodena izpelnījās 16 gadu vecumā, kad apprecējās ar aktieri Dagu Hačisonu (Horass no seriāla Lost), kurš ir 35 gadus vecāks par savu sieviņu.

Kopš tā laika meitene pieliek visas pūles, lai kļūtu par īstu sabiedrības dāmu un valsts mēroga slavenību, taču pagaidām nav tikusi tālāk par ballīšu apmeklēšanu un krūšu izrādīšanu. Tiesa, mūsdienu sabiedrībā arī tas garantē popularitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!