Foto: Mavrix/Scanpix

Bijusī tenisiste Anna Kurņikova un viņas dzīvesbiedrs, dziedātājs Enrike Iglesiass jau drīzumā gaida ģimenes pieaugumu, vēsta ārvalstu mediji.

Lai gan pāris šādas runas oficiāli apstiprinājis nav, spāņu izdevuma "Hola!" rīcībā nonācis paparaci foto, kurā krievu izcelsmes skaistule redzama ar lielu punci grūtniecības pēdējā trimestrī. Iglesiass ar dzīvesbiedri atpūtās uz jahtas.

38 gadus vecā Kurņikova ir māte dvīņiem Nikolasam un Lūsijai, kurus abi ar Iglesiasu sagaidīja pasaulē prims diviem gadiem. Arī tolaik pārim izdevās lielo notikumu noslēpt no medijiem, bet pašas dzemdības notika milzu slepenībā.

Lai gan Kurņikova lieto sociālos tīklus, pēdējā laikā viņa vien pa retam publikai parāda savu ģimenes laimi, piemēram, kā aug abu atvases. Tāpat joprojām nav precīzas informācijas par abu attiecību statusu. Kurņikova ar dziedātāju sāka satikties 2001. gadā, taču līdz pat šim brīdim neviens nezina, vai pāris ir precējies. 2010. gadā Kurņikova kļuva par ASV pilsoni un, investējot 20 miljonus dolāru, ģimene savu ligzdiņu novija Maiami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!