Foto: Vida Press
Par "Putina meiteni" dēvētā mākslas vingrotāja Alīna Kabajeva šobrīd dzīvo Šveicē kopā ar abu četriem bērniem, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo medija "New York Post" slavenību sadaļa "Page Six".

Pirms diviem gadiem, atsaucoties uz britu presi, vēstījām, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļotā Kabajeva kādā Maskavas privātklīnikā dzemdējusi un kopš tā laika par viņu vairs nebija nekādu ziņu. Tiek uzskatīts, ka Putinam ar Kabajevu ir četri kopīgi bērni – 2015. gadā Lugāno, Šveicē, dzimušas dvīņu meitenes un pirms apmēram trim gadiem Maskavā dzimuši dvīņu puikas.

Šobrīd "Page Six" vēsta, ka 38 gadus vecā Kabajeva, visticamāk, dzīvo kaut kur Šveicē "ļoti privātā un drošā kotedžā". Avots arīdzan pavēstījis, ka visiem bērniem un arī pašai Kabajevai esot Šveices pases.

Ne Putins, ne Kabajeva nekad nav apstiprinājuši nedz savas attiecības, nedz bērnu skaitu.

Putins nekad nav medijiem atbildējis uz jautājumiem par savu privāto dzīvi: "Es tajā neļauju iejaukties un lūdzu to respektēt. Vienmēr esmu negatīvi reaģējis uz tiem, kuri ar saviem puņķainajiem deguniem un erotiskajām fantāzijām ielaužas citu dzīvēs," atsaucoties uz pasen sniegtu komentāru, raksta "Page Six".

Zināms, ka Putinam ir arī divas jau pieaugušas meitas no laulības ar kādreizējo stujarti Ludmilu Škrebņevu. Meita Marija piedzima toreizējā Ļeņingradā 1985. gadā, bet Jekaterina nāca pasaulē gadu vēlāk, kad ģimene, Putinam strādājot VDK, dzīvoja Vācijā. Putina un sievas laulība oficiāli tika šķirta 2013. gadā.

Par to, ka Putina mīļākā ir slavenā mākslas vingrotāja, olimpisko medaļu ieguvēja Alīna Kabajeva, pirmo reizi Krievijas prese runāja 2008. gadā. Kremlis šīs runas noliedza un laikraksts, kas par to rakstīja, drīz vien tika slēgts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!