Foto: Vida Press
Par sevi atkal atgādinājusi dziedātājas Meraijas Kerijas māsa Elisone (attēlā). Tabloīdi vēsta, ka ar HIV inficētā bijusī prostitūta atkal ķērusies pie vecajiem ieradumiem un par naudu piedāvājusi seksuālos pakalpojumus.

55 gadus vecajai Elisonei HIV tika atklāts deviņdesmitajos gados. Savukārt šī gada pavasarī sieviete medijiem stāstīja, ka viņai esot smaga smadzeņu un mugurkaula trauma. Kerijas māsa apgalvoja, ka, ja netiks veikta operācija, viņa nomirs.

Elisonei ar savu slaveno radinieci nav pārāk labas attiecības, taču bailēs par savu dzīvību viņa tvēra pēc pēdējā salmiņa – mirstošā sieviete savai māsai lūdza operācijai nepieciešamo naudiņu.

Tabloīdu ziņu virsraksti pavasarī vēstīja, ka Keraija esot skopa un auksta ragana, kura atsakās palīdzēt grūtībās nonākušajai māsai. Tiesa, drīz vien ģimenes skandāls pieklusa un mediji atrada citus varoņus, kuru dzīves publiski iztirzāt.

Tagad Kerijas māsa atkal par sevi atgādinājusi. Ārvalstu mediji vēsta, ka aizvadītās nedēļas izskaņā Elisone apcietināta, jo viņa nodarbojusies ar prostitūciju.

Sieviete kādā pieaugušajiem domātā tīmekļa vietnē piedāvājusi seksuālos pakalpojumus. Turklāt viņa izmantojusi savas māsas populārā singla "Fantasy" divdomīgo liriku, lai pievilinātu klientus.

Policisti Elisoni pieķēruši darbībā kādā hotelī Ņujorkas pievārtē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!