Foto: instagram.com/miksozolins/

Amerikā dzīvojošais latviešu pašpasludinātais seksa guru Miks Ozoliņš ziņo par ievērojamām pārmaiņām savā privātajā dzīvē. Dziedātāju un kopīgās meitiņas Eislijas mammu Kimu pie viņa sāniem nomainījusi cita tumšādaina skaistule – Džonella (pāris attēlā).

2011. gada rudenī Miks uzsāka attiecības ar tumšādaino dziedātāju, slavenās Riannas bekvokālisti Kimu Insu, un jau nākamajā gadā pasaulē nāca abu meitiņa Eislija. Pāris gadus Miks ar Kimu radīja visnotaļ saskanīga pāra iespaidu.

Miks centās gūt panākumus ar seksa semināriem, Kima, ieradusies Latvijā, steidza kritizēt mīļotā vīrieša tautu, dēvējot latviešus par liekulīgiem puritāņiem. Atgriezušies Amerikā, abi priecēja fanus ar mīļām kopbildēm no glamūrīgām ballītēm un ģimeniskiem brīžiem.

Vēl pagājušajā rudenī ģimene laimīgi nosvinēja meitiņas trīs gadu jubileju, un tā arī bija pēdējā reize, kad fani varēja novērtēt skaisto ģimeni kopā.

Miks turpināja "Facebook" un "Instagram" ievietot jaukas bildes, kur pozē, atpūšoties kopā ar meitiņu, taču Kimu vairs pie viņa sāniem nemanīja.

Jūnija beigās Miks sociālajos tīklos ievietojis attēlu, kurā mīļi pozē kopā ar jau citu tumšādainu skaistuli – Džonelli Greju. No tā brīža mīļas pārīša kopbildes Mika sociālajos tīklos birst kā no pārpilnības raga.

Kopbildes Miks atzīmē ar mirkļbirku #wheninlove un #girlfriend, liekot faniem saprast, ka dāma nav nekāda īslaicīgā aizraušanās. Miks ir kā traks pēc jaunās skaistules – viņš atrāda faniem bildes ar Džonelli bikini un publiski jūsmo, ka meitene esot tik karsta, ka viņš "apdedzina pirkstus, viņai pieskaroties". Pārīša draugi komentāros nebeidz jūsmot, cik labi abi izskatās kopā.

Tikmēr Mika meitiņas mamma Kima "Facebook" ziņo, ka ir brīva sieviete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!