Foto: DELFI

Septembra otrajā nedēļas nogalē par tēvu kļuvis jaunais latviešu kinorežisors Miks Ozoliņš (attēlā): pasaulē nākusi Mika un viņa mīļotās meitenes – dziedātājas Riannas bekvokālistes Kimas Insas - meitiņa.

Pašlaik Amerikā dzīvojošais Miks Ozoliņš, kā liecina pārīša ieraksti sociālajos portālos, attiecības ar tumšādaino dziedātāju uzsāka pagājušā gada rudenī. Aprīļa sākumā laimīgā Kima paziņoja savā Facebook profilā, ka abi ar Miku gaida mazuli.

Savu tēvu, pazīstamo producentu Māri Ozoliņu, 50 gadu jubilejā Miks jau sveica ar sirsnīgiem vārdiem kā topošo vectēvu. "Daudz laimes 50ajā dzimšanas dienā novēlu Mārim Ozoliņam! Paldies, ka parādīji, kā būt #1 tētim pasaulē! Ceru tev turēt līdzi, vectētiņ," ar tvitera starpniecību tēvu uzslavēja Miks, atklājot zinātkārajiem, ka bērniņš būs meitenīte.

Lai gan Kima sociālajos portālos ziņoja, ka bēbītim jānāk pasaulē jau augusta izskaņā, un jau augusta pirmajā pusē sarīkoja ballīti par godu gaidāmajam notikumam, meitenīte nesteidzās.

Septembrim sākoties, Kima jau sūdzējās saviem tvitera draugiem par to, ka dzemdības nevar un nevar sākties. 3. septembrī viņa jau bija tik izmisusi, ka lūdza cilvēkus vienoties lūgšanā par to, lai bērniņš beidzot piedzimst. Draugi jau sāka uzjautrināties par to, ka Kima joprojām ir stāvoklī.

Septembra otrajā nedēļas nogalē ilgā gaidīšana noslēdzās un meitenīte, kuru pāris izlēmis saukt par Eisliju (Eisley), beidzot ieradās pasaulē - tuvinieki sociālajos portālos sveic jaunos vecākus ar meitiņas piedzimšanu.

Abu draugi izsaka cerību, ka mazulīte sekos savu vecāku piemēram, saistot dzīvi ar šovbiznesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!