Foto: Publicitātes foto

Jaunais latviešu kino industrijas censonis Miks Ozoliņš (attēlā centrā), kurš jau vairākus gadus pārcēlies uz dzīvi ASV, šovasar ieradīsies dzimtenē, kur nolēmis ne tikai atpūsties, bet arī piepelnīties.

Mika aktivitātes sociālajos tīklos liecina, ka uz Latviju viņš brauks kopā ar savu dzīvesbiedri - populārās dziedātājas Riannas bekvokālisti Kimberliju Insu - un mazo meitiņu Eisliju, kura pirmo reizi satiks vectētiņu.

Pēdējo reizi dzimtenē režisors bijis pirms trim gadiem, bet šogad viņam izteikts piedāvājums, no kura viņš nav spējis atteikties - kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, Ozoliņš jūlija sākumā Mežaparkā notiekošajā festivālā Pestivals vadīs dubļu cīņas, kā arī izglītos vietējos vīriešus.

"Esmu sācis privātas koučinga sesijas caur Skype, un jau parādījušies pirmie klienti Latvijā," žurnālam atklājis Miks, kurš par nieka 52 latiem četru stundu laikā varot iemācīt, kā vairot savu pievilcību, kļūt pašpārliecinātam un gūt panākumus pie sievietēm.

"Atslēga ir tajā, ka mācu ne tikai to, kā savaldzināt sievieti. Es mācu vīriešiem arī, kā izturēties, lai viņu personība ir interesanta un pamanāma.

Palīdzu izdarīt tā, lai viss, ko vīrietis saka un dara sieviešu klātbūtnē, būtu nepiespiesti," skaidrojis Ozoliņš, kurš apmācības veic arī ASV par aptuveni 100 dolāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!