Foto: Vida Press
"Hilton" viesnīcu ķēdes mantiniece Nikija Hiltone un viņas vīrs, slavenā Rotšildu klana atvase Džeimss Rotšilds pošas abu trešajam mazulim. Bagātnieku bērnam jānāk pasaulē šā gada vasarā, ziņo "Page Six".

38 gadus vecā uzņēmēja, viesnīcu ķēdes miljardiera Ričarda Hiltona meita pirms sešiem gadiem izgāja par sievu pie vēl turīgākas ģimenes atvases – greznās kāzās viņa salaulājās ar finansistu, savu vienaudzi Džeimsu Rotšildu. Šajā savienībā pasaulē nākušas divas meitas Lilija Greisa Viktorija (5) un Teodora Merilina (4), un tagad pāris gaida savu trešo atvasi. Pagaidām nav zināms gaidāmā mazuļa dzimums.

Atšķirībā no savas vecākās māsas – par ballīšu karalieni dēvētās Parisas Hiltones, – Nikija Hiltone allaž bijusi uz ģimeni tendēta. Tiesa, šobrīd arī Parisa pošas mātes gaitām; pagājušajā gadā viņa pirmo reizi dzīvē apprecējās un intervijās neslēpj, ka vēlas kļūt par māmiņu.

Bērnu laime Nikijai Hiltonei nākusi līdz ar otro laulību ar Rotšildu. 2004. gadā viņa apprecējās ar kādu uzņēmēju, taču laulība ilga nieka trīs mēnešus. 2011. gadā Hiltone sāka satikties ar Rotšildu un drīz vien iepriecējās vēl bagātākā klanā nekā pašas ģimene. Prese toreiz apbrīnoja viņas kāzu kleitu – 77 000 ASV dolāru vērto "Valentino" modes nama darinājumu.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!