Foto: Mango

Populārā kluba Mad House viens no īpašniekiem Kaspars Krištopans ceturtdienas naktī klubā uzņēma viesus erotiskā kalendāra Riga Beauty 2009 atklāšanas svētkos. Lai arī uzņēmējs priecājās par erotiskajām fotogrāfijām, savai draudzenei Vinetai Lubganei viņš neļautu pozēt kailai.

Kaspars Krištopans (ekspremjera un miljonāra Viļa Krištopana vecākais dēls)priecājas, ka kalendāra prezentācija notiek tieši viņam piederošajā klubā. „Tas ir ļoti pozitīvi, jo tagad it kā ir trakie laiki. Tāpēc prieks redzēt cilvēkus klubā priecīgus," stāsta smaidīgais kluba īpašnieks.

Kalendāra Riga Beauty prezentācijā modeļu lielformāta fotogrāfijas bija novietotas pie kluba sienām un viesi kārām acīm baudīja erotisko mākslu.

Vaicājot Krištopanam, vai viņš erotiska rakstura fotogrāfijās ļautu fotografēties arī savai draudzenei (uzņēmējs jau labu laiku ir kopā ar sabiedrības dāmu Vinetu Lubgani), atklāj, ka šis jautājums viņu mulsina. „Neesmu par to domājis, bet visticamāk, ka nē," tā kluba īpašnieks.

Taču, kā zināms, ir arī vīriešu erotiskie kalendāri ar pikantām fotogrāfijām. Par iespēju piedalīties erotiska rakstura foto sesijā Krištopans domīgi sarauc pieri un noraida šādu ideju. „Pats nē. Lai bildētos jābūt sportistam, bet es jau vairāk uzņēmējs. Es nelepojos ar savu ārējo izskatu," skaidro Krištopans.

Uzņēmējs stāsta, ka šobrīd, kad valstī ir finanšu krīze, ir vairāk jāstrādā. „Ir jau īstenībā tā, ka biznesos mazliet krītas apgrozījums, bet jāmēģina tāpat izdzīvot. Jāsaprot, ka nekad nebūs tā, ka vienmēr ies uz augšu un nekad nebūs tā , ka kritīs uz leju. Šajā gadījumā tas ir optimisms. Medaļai ir divas puses," tā Krištopans un atklāj, ka Vecrīgas klubs Mad House ir viena divdesmitā daļa no viņam piederošā biznesa un klubs ir Krištopana bizness sirdij. „Cik zinu no sava grāmatveža, tad Rīgā esam vieni no līderiem. Klubs atrodas labā vieta, par ko es ļoti priecājos," atklāj uzņēmējs, kuram pieder ne tikai Mad House, bet arī nams, kurā atrodas klubs.

„Par savu biznesu īpaši negribu stāstīt, jo mana galvenā biznesa noņēmējs - 95%, ir eksports," tā Krištopans.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!