Foto: Publicitātes foto

Par vienu no spilgtākajiem pāriem pašmāju saviesīgajā dzīvē pēdējā laikā uzskatāms miljonārs, "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins un viņa mīļotā, aktrise, režisore un māksliniece Elīna Dzelme (abi attēlā).

Vēl nesen pāris ļāva ielūkoties Dzelmes trakulīgajās 30. jubilejas svinībās, bet tagad ļaužu valodās nonākusi viņu ierašanās aizvadītajā nedēļā notikušajā Martas ballē Vecrīgas viesnīcā "Grand Palace Hotel".

Kamēr vairums dāmu labdarības pasākumam bija izvēlējušās garas kleitas, Dzelme priekšroku deva androgīnajam stilam – eleganto žaketīti un bikses papildināja mākslīgu ūsu kušķis padegunē, kas lika izteikt minējumus, kādā tēlā īsti iejutusies aktrise.

Vēl jo mīklaināku abu ierašanos padarīja Maligina tēls, kurš bija ticis pie gana sievišķīgas parūkas un grima, un populārais pārītis arī šajā pasākumā nepalika nepamanīts.

Zināmu skaidrību ieviesusi pati Dzelme, kura sociālajos tīklos publiskojusi savu un mīļotā vīrieša foto ar piebildi "Adolf&Marija", liekot domāt, ka pati iejutusies nacistiskās Vācijas līdera Ādolfa Hitlera tēlā, bet Maligins pucējoties acīmredzot iedvesmojies no Francijas karalienes Marijas Antuanetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!