Foto: Publicitātes foto

Jaunā gada pirmajā dienā ar sirsnīgu dāvanu savu mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku iepriecinājis miljonārs, AS "ABLV Bank" līdzīpašnieks Oļegs Fiļs – viņš izredzētajai uzdāvinājis Bengālijas kaķi.

Fiļa draudzene gada sākumā jauno ģimenes mīluli atrādījusi arī saviem "Instagram" sekotājiem. Izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā Kristīne pastāstījusi, ka jau labu laiku abi ar mīļoto vēlējušies mājdzīvnieku, kas mājās ienestu vēl lielāku ģimenes un siltuma sajūtu.

Pāris apmeklējis dzīvnieku izstādi, meklējot sev sirdij tuvāko radībiņu. Pēcāk Oļegs un Kristīne internetā ievērojuši Bengālijas kaķus.

"Mums tie uzreiz iepatikās. Sākām interesēties par šo šķirni un iespējām tādu iegādāties. 1. janvārī mīļotais mani pārsteidza, un mājās tika atvesta Mia," stāstījusi Kristīne.

Kā vēsta izdevums, šī ir jauna un reta kaķu šķirne, kas pagājušā gadsimta 80. gados tika izveidota ASV, krustojot mājas kaķi ar Āzijas savvaļas leopardkaķi.

Mia pie Fiļa ģimenes atceļojusi no lielas Bengālijas kaķu audzētavas. Kaķa cena svārstās no aptuveni 800 līdz 3500 eiro. Summa ir atkarīga no dzimuma un klases.

"Viņi ir ļoti graciozi, slaidi, ar izteiktu savvaļas kaķa – leoparda – gaitu, skaistu, raibu kažoku. Tajā pašā laikā viņi ir jauki, mīļi un ātri pieķeras līdzcilvēkiem," tā Kristīne.

Atgādinām, ka Fiļa attiecības ar bankas darbinieci Kristīni sākās pērn pavasarī. Abi kļuva par pāri uzreiz pēc Oļega šķiršanās no sievas Santas Zāmueles (tagad – Santa Bernāla).

Kristīne vēl bija precējusies, kad uzsāka dēku ar baņķieri, un viņas vīrs Kaspars pašmāju presei atklāja, ka par attiecībām ar Oļegu sieva vīram paziņojusi ar īsziņas starpniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!