Foto: LETA
66 gadu vecumā īstas laulības baznīcā svinējis uzņēmējs un miljonārs Valentīns Kokalis – viņš salaulājies ar savu dzīvesbiedri Milu, kuru bildināja Londonā pirms 25 gadiem, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Savulaik Valentīna Kokaļa privātā dzīve regulāri tika atspoguļota dzīvesstila presē – ar savu mīļoto sievieti Milu viņš iepazinies, kad viņam bija 40 gadu, bet Mila vēl bija pavisam jauniņa. Nu šī savienība nostiprināta Alsungas baznīcā; kāzas Kalnmuižas pilī dzertas triju dienu garumā.

Mila – Kokaļa jaunāko bērnu māte – nu kļuvusi par viņa oficiālo sievu. Laulības ceremonijā un svinībās piedalījušies tikai 20 cilvēku, tostarp pāra sešus gadus vecā meita Anna. Svinībās galdu klājuši šefpavāra Mārtiņa Rītiņa audzēkņi, bet viesiem dziedāja Anna Dribas. Paši jaunlaulātie gan savlaicīgi devušies gulēt, diskotēku atstājot jaunajiem, raksta "Privātā Dzīve".

Abiem Kokaļiem šīs bija pirmās laulības baznīcā. "Es ticu, ka Dieva priekšā laulāti cilvēki sastopas arī pēc tam, kad devušies mūžībā," skaidro Mila Kokale, kuru kungs bildināja jau pirms 25 gadiem. Medusmēnesī abi nolēmuši nedodies, jo jau kopdzīves gados izceļojušies pa pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!