Foto: Instagram.com/jelenaushakova/

Rīgas mēra Nila Ušakova bijusī sieva Jeļena Ušakova pēc šķiršanās no vīra uzsāka attiecības ar beļģu fotogrāfu Dimitriju (abi attēlā). Pāris ir kopā jau vairāk nekā divus gadus, un savas siltās jūtas pret mīļoto Jeļena nesen apliecinājusi, publicējot skaistu foto, kurā abi iemūžināti kopā.

Vēsts, ka Jeļena pēc šķiršanās satiekas ar Dimitriju, Latvijas medijus pāršalca 2015. gada pavasarī. Kā liecina Rīgas mēra bijušās dzīvesbiedres aktivitātes sociālajos tīklos, attiecības ar fotogrāfu izturējušas laika pārbaudi, un abi ir joprojām kopā.

Jeļena šonedēļ "Instagram" tīklā padalījusies ar skaistu foto, kurā viņa un Dimitrijs iemūžināti pēc sportiskajām aktivitātēm. Bildes aprakstā viņa norādījusi – pateicoties mīļotajam vīrietim, viņa saņēmusi drosmi piedalīties desmit kilometru skrējienā Beļģijā.

Savu vēstījumu Jeļena sākusi, atsaucot atmiņā 2011. gada notikumus, kad viņas bijušais vīrs Nils, Rīgas maratonā skrienot pusmaratonu, piedzīvoja nopietnas veselības problēmas. Vēlāk viņš tika nogādāts ārstēties klīnikā Berlīnē. Kā uzsvērusi Jeļena, viņa sev toreiz nosolījusies nekad neskriet.

"Nekad nesaki nekad. Tagad es dievinu skriešanu un esmu ļoti pateicīga savam vīrietim, kurš ir mans treneris un atbalsts," vēstījusi Jeļena, piebilstot, ka Beļģijā notikušajā skrējienā finišējusi sestā no 45 dalībniecēm. Turklāt todien esot bijusi pamatīga tveice.

#mood 😑😑😑

A post shared by Jelena Ushakova (@jelenaushakova) on Jul 1, 2017 at 3:47am PDT

@pchelabee взмахнула своим волшебным телефоном и получилось это 😍🌈☀️

A post shared by Jelena Ushakova (@jelenaushakova) on Jun 30, 2017 at 8:14pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!