Foto: Vida Press

Nopelniem bagātais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts pēdējās nedēļās bijusi viena no tabloīdu iemīļotākajām zvaigznēm. Lai gan sportistam jau aptuveni divus gadus ir romantiskas attiecības ar modeli Kasiju Benetu (abi attēlā), viņš pamanījās iekulties vienā skandālā pēc otra. Tiesa, mediji vēsta, ka mīļotā sieviete viņam visu piedevusi.

Atgādinām, ka pēc Rio olimpiādes sprinteris kādā Riodežaneiro naktsklubā iepazinās ar savulaik ietekmīga narkobarona atraitni. Daiļava medijiem vēlāk stāstīja, ka pārgulējusi ar sportistu. Viņa arī detalizēti izklāstīja atlēta prasmes gultā.

Pēc tam sportists devās uz Londonu, kur vairākus vakarus pēc kārtas seksīgu sieviešu ielenkumā atpūtās pilsētas lielākajos naktsklubos. Preses fotogrāfi bija piefiksējuši, ka viena no daiļavām baudīja īpašu Bolta labvēlību – viņa ne tikai uzdzīvoja kopā ar sportistu, bet arī devās ar viņu uz randiņu.

Bolta nekontrolējamā uzdzīve un iekulšanās skandālos satrauca daudzus, jo šī gada sākumā sportists bija publiski paziņojis, ka viņam ir draudzene. Savukārt sprintera māsa Kristīne nesen izpauda, ka izredzētā ir modele Kasija Beneta.

Pēc skandalozajiem augusta notikumiem daudziem šķita, ka attiecībām ar Kasiju pienācis gals, taču pāris apliecinājis, ka abi joprojām ir kopā. Tabloīdi vēsta, ka Bolts kopā ar savu mīļoto devies romantiskā ceļojumā.

Bolts aktīvi rosās sociālajā tīklā "Snapchat", un aizvadītās nedēļas izskaņā viņš padalījies ar bildēm un video, kuros redzams kopā ar Kasiju. Sportists saviem faniem vēstījis, ka kopā ar mīļoto devies ceļojumā uz Bora Boru.

Arī Kasija savā "Instagram" foto blogā padalījusies ar bildīti, kurā viņa iemūžināta Bora Boras pludmalē.

Jāatzīmē, ka Bolta māsa Kristīne medijiem aizvadītajā nedēļā klāstīja, ka, lai gan sportista gaitas tabloīdos atspoguļotas ne tajā glaimojošākajā gaismā, attiecības ar modeli skandāli neesot ietekmējuši un pāris pat gatavojas kāzām.

Lai gan nedz Bolts, nedz viņa modele pēdējā laika notikumus nav komentējuši, tabloīdi pieņēmuši, ka sportista māsa teikusi patiesību, ko arī apliecina fakts, ka pāris devies romantiskā ceļojumā.

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Sep 3, 2016 at 7:38pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!