Foto: Vida Press
66 gadu vecumā mūžībā aizsaukts popmūzikas karalienes Madonnas vecākais brālis Entonijs Čikone, ziņo "Page Six". Vīrs pēdējos gados dzīvojis zem tilta Mičiganā.

Madonna uzauga Mičiganā astoņu bērnu ģimenē, un Entonijs bija vecākā atvase. Par viņa nāvi pavēstīja dziedātājas māsas Melānijas vīrs, mūziķis Džo Henrijs. Pati māksliniece nav publiski izteikusies par brāļa nāvi.

Lielākajai daļai radu ar Entoniju bijušas sarežģītas attiecības viņa alkoholisma dēļ. Madonna brālim centusies palīdzēt, taču tas reti izdevās. Pēdējo mēnešu laikā saziņa ar viņu bijusi, taču pagājušajā nedēļā brālis kārtējo reizi atteicies doties uz rehabilitācijas iestādi, skaidro mākslinieces svainis.

Entonijam bijis sarežģīts raksturs, tostarp 2011. gadā viņš publiski kaunināja ģimenes locekļus, arī Madonnu. "Es viņu acīs esmu nulle. Ja es nosaltu līdz nāvei, mana ģimene pusgadu par to pat neuzzinātu," piktojās viņš.
Foto: Vida Press
2017. gadā viņš devies ārstēties un tad arī izdevies atjaunot saikni ar radiniekiem, taču pikts uz Madonnu un citiem tuviniekiem viņš palika. Kādā no intervijām, jau būdams bezpajumtnieks, Entonijs Čikone skarbi teica, ka Madonna "nekad nav mani mīlējusi", un arī viņš māsu nemīlot.

Entonija un Madonnas māte nomira 1963. gadā 33 gadu vecumā. Madonnai ar pārējiem brāļiem un māsām ir labas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!