Foto: Vida Press
Pasaulslavenās latviešu modeles Gintas Lapiņas (attēlā) darbs sevī ietver ne tikai strādāšanu kopā ar populāriem dizaineriem un gozēšanos starmešu gaismās, bet arī tikšanos ar šovbiznesa zvaigznēm. Viņai izdevies sadraudzēties ar popa karalieni Madonnu.

Izdevuma FHM jaunākajā numurā Lapiņa sniegusi interviju, kuras ietvaros atklājusi sava darba aizkulises. Taujāta par reklāmas kampaņām, kas visspilgtāk palikušas atmiņā, latviešu daiļaviņa nosaukusi divas.

Kā vienu no interesantākajiem piedzīvojumiem viņa minējusi sadarbību ar dizaineri Marku Džeikobsu. Savukārt īpaši mīļa viņai bijusi zīmola "Miu Miu" kampaņa, kurā piedalījusies arī Madonna. Modelei pat izdevies ar dziedātāju sadraudzēties.

"Viņa mācīja mums dejot. Tas bija ļoti iespaidīgi, piedzīvojums, ko ilgi atcerēties. Fotografējāmies trīs dienas, sākām septiņos no rīta, bet beidzām trijos naktī. It kā nogurdinoši, bet nogurumu nevarēja just, jo bija sajūta, ka atrodies piedzīvojumā un tev miegu vispār nevajag," kampaņas norisi atmiņā atsaukusi Lapiņa.

Uz jautājumu, vai modelei izdevies ar dziedātāju izveidot personisku kontaktu, viņa atbildējusi apstiprinoši.

"Jā! Fotografēšanās ieilga, Madonna bija atnākusi pie fotogrāfiem "Mert and Marcus", jo viņiem bija paredzētas kopīgas vakariņas. Kad viņa atnāca, sākām filmēt kampaņas videoklipiņu, un viņa piedāvāja meitenēm iemācīt deju solīšus.

Mēs bijām četras meitenes, un viņa uzreiz atcerējās mūsu vārdus. Stāvēju un domāju, kā var atcerēties tādu vārdu kā Ginta? Tas bija ļoti mīļi. Viņa katrai no mums mācīja dejot. Bija forši!" žurnālam FHM pastāstījusi Lapiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!