Foto: Privātais arhīvs
Jaunumus no Amerikas saviem faniem steidz vēstīt latviešu un krievu izcelsmes modele Jūlija Ļeščova – viņa ieguvusi ASV pilsonību.

Daugavpilī dzimusī modele, kuras vecāki ir krievu izcelsmes, jau vairākus gadus dzīvo ASV. Arī Jūlijas vīrs ir amerikānis – daiļava šovasar mija gredzenus ar daudzu slavenību iecienīto Beverlihilsas zobārstu Tomasu Koneliju. Tagad arī Jūlija pati ieguvusi ASV pilsonību, un plašāku sabiedrību viņa par to šonedēļ informējusi ar sociālo tīklu starpniecību.

"Jūtos pagodināta, ka vakar kļuvu par Amerikas Savienoto Valstu pilsoni. Esmu tik lepna. Man tas ir liels sasniegums, daudzi no jums zina, cik daudz laika tas prasa un cik grūti ir to paveikt. Ne visi ir dzimuši priviliģēti un var dabūt visu, ko vēlas, bet mēs visi varam pie tā smagi strādāt. Esmu lepna solīt uzticību ASV un esmu pateicīga garajam ceļam, kas mani šeit atveda. Es piebiedrojos uzvarētāju komandai," prieku ar sasniegto "Instagram" paudusi modele.

Jau vēstīts, ka 33 gadus vecā Jūlija savas karjeras laikā sadarbojusies ar daudziem slaveniem zīmoliem – "Michael Kors", "Mark Jacobs", "Bvlgary", "Valentino", "Giorgio Armani" un daudziem citiem.

Modeles karjeru Daugavpilī dzimusī un augusī skaistule uzsāka pusaudzes gados, un 17 gadu vecumā viņa pārcēlās uz Milānu, bet vēlāk – uz ASV. Kā viens no viņas ievērojamākajiem sasniegumiem minama kļūšana par zīmola "Guess" reklāmas kampaņas "seju" 2011. gadā.

Lai gan Latvijā par modeli, iespējams, zina tikai retais, pasaulē viņas daile un šarms ir gana novērtēts un guvis lielu atzinību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!