Foto: Vida Press
Izdevums "Maxim" šonedēļ publiskojis ikgadējo 100 pasaulē seksīgāko sieviešu apkopojumu, un tajā ierindota arī Daugavpilī dzimusī modele Lana Zakocela.

Jau vēstīts, ka par pasaulē seksīgāko sievieti izdevums šogad atzinis amerikāņu modeli Keitu Aptonu. Savukārt pārējās 99 topa daiļavas atklātas tikai šonedēļ un apkopojumā sarindotas jauktā secībā.

Daugavpilī dzimušās Lanas vārds gozējas līdzās tādām slavenām sievietēm kā Margo Robija, Selēna Gomesa, Gela Gado, Džidži Hadida un daudzām citām nopelniem un sasniegumiem bagātām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Jāatzīmē, ka pērn Lanas foto rotāja vienu no "Maxim" numuru vākiem. Viņa tika iekļauta arī 2017. gada pasaulē seksīgāko sieviešu apkopojumā.

Kā vēsta izdevums, Lana šobrīd ASV apgūst aktiermākslu Lī Strasberga Teātra un filmu institūtā. Žurnāls uzsvēris – Latvijas daiļava esot tik apburoša, ka viņai kino sfērā droši varot paredzēt lielus panākumus.

Jāatzīmē, ka modes biznesam Lana pievērsās 16 gadu vecumā, kad no Latvijas pārcēlās uz Angliju. Viņa par modeli strādājusi daudzās pasaules metropolēs – Londonā, Parīzē, Ņujorkā, Losandželosā un citviet. Lana sadarbojusies ar tādiem atzinīgi novērtētiem zīmoliem kā "Dior", "Thierry Mugler", "Cartier", "Clarins", "Garnier" un citiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!