Foto: Publicitātes foto

Populārais modes mākslinieks Dāvids (attēlā) kā eksperts viesojies RīgaTV24 raidījumā Rīgas stila pavēlnieks. Tajā mākslinieks piesaistījis īpašu uzmanību ne tikai ar saviem tiešajiem komentāriem, bet arī neierastu ārējo izskatu.

Modes mākslinieks kandidātus uz Rīgas stila pavēlnieka titulu vērtēja kopā ar stilisti Anitu Altmani un modes blogeri Denisu Ševeļovu. Tērpus ar tēmu "kā izskatīties un justies par desmit gadiem jaunākai" demonstrēja sievietes labākajos gados.

Kā jau ierasts, Dāvids nebaidījās izteikt topošajiem stila pavēlniekiem - Sergejam Hatenzeiskim un Sigitai Brikmanei - visai asus komentārus.

Modes mākslinieks kritizēja stilistu izvēlētās krelles, saucot tās par lustru, kas aplikta ap kaklu, nodēvēja kādas modeles matu sakārtojumu par "nedzīvu", bet kurpes - par "pilnīgu katastrofu".

Taču šoreiz skatītāju uzmanību vairāk par Dāvida impulsīvajiem komentāriem saistīja viņa neierastais izskats. Modes mākslinieks bija atvadījies no ilgu laiku nēsātā sejas apmatojuma, krietni notievējis un arī citādi izskatījās neierasti.

Arī modes mākslinieka draugi sociālajā tīklā Facebook pamanījuši viņa izmaiņas, un uztver tās pozitīvi, priecājoties, ka Dāvids izskatās kā "vīrietis labākajos gados".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!