Foto: Privātais arhīvs
Kamēr lielākā daļa tautas steidz līksmot par beidzot sagaidīto tveici, īpaši kvēlus sveicienus saulei sūta pazīstamais modes mākslinieks Dāvids (attēlā). Viņš to sagaida kā no mātes miesām nācis, un plikbildi no pludmales labprāt atrādīja arī sociālajos tīklos.

"Pirmo reizi pa pāris gadiem dažas stundas bijām Lielupē pie jūras," ievietojot Facebook bildi, kur viņa mantību knapi piesedz vien paša plauksta, tautai paziņoja Dāvids.

Kā jau tas bija sagaidāms, vairāk par modes mākslinieka sauļošanās biežumu tautu ieintriģēja viņa sauļošanās "kostīms". Interneta draugi steidza aicināt Dāvidu braukt sauļoties pa pliko uz Inčupi vai Vecāķiem.

Dāvidam ir neapgāžami argumenti, kāpēc Inčupe nav viņam pa ceļam. Pirmais - tur ir maksas autostāvvietas, bet otrais - pārāk daudz krūmu. "Man tak nav krūmos pludmalē jālien, tas tak jauki, ka veco ādu kāds apglūn," smejas Dāvids.

Viņš atklāj draugiem, ka abi ar sievu jau vairāk kā 20 gadus ir nūdisti, un viņš labprāt arī ikdienā atrādītu tautai savas slaidās kājas mini kleitiņās, taču diemžēl sieva to neļauj.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!