Foto: Reuters/Scanpix
Pošoties svinīgiem pasākumiem, daudzas dāmas izvēlas tērpus ar kailu plecu un muguras daļu, tomēr dažām sievietēm šādas kleitas no savas garderobes vajadzētu izsviest un izvēlēties ķermeni pilnīgāk nosedzošus tērpus.

Pirmdien, 5. maijā, Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notikušajā Tērpu institūta noslēguma ballē, kuru plašā pulkā apmeklēja dažādas slavenības, ieradās arī itāļu modes dizainere Donatella Versače (attēlā).

Savulaik viņa ir atzīta par trešās pasaulē neglītākās sejas īpašnieci, pavasara sākumā ārvalstu mēdiji kritizēja viņas pārlieku kārnās auguma līnijas, bet tagad kundze daudzus pārsteigusi ar savu muguru.

59 gadus vecā modes biznesa pārstāve ir kaislīga dažādu kosmētisko procedūru un operāciju piekritēja, bet lielāko uzmanību viņa acīmredzot veltījusi savai sejai, nevis pārējam augumam.

Par to balles viesi un vēlāk arī tabloīdu lasītāji visā pasaulē varēja pārliecināties, kad Versače Metropolitēna muzeja pasākumā atkailināja plecus un muguru - āda nokarājās uz sievietes kārnā muguras, un, kā atzinuši daudzi stila eksperti, skats bijis patiešām nepatīkams.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!