Foto: Privātais arhīvs

Multimākslinieks Kašers ir viens no tiem nedaudzajiem sabiedrībā zināmajiem latviešiem, kurš neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju un ir "iznācis no skapja". Saviem sekotājiem sociālajos tīklos viņš šonedēļ licis noprast, ka uzsācis jaunas attiecības ar kādu vīrieti.

Kašers "Instagram" publicējis vairākus foto, kuros iemūžināts kopā ar vīrieti vārdā Jānis. Bildes multimākslinieks papildinājis ar aprakstu, kurā norādījis, ka "tu man patiešām patīc". Tāpat arī fotogrāfijām pievienoji vairāki tēmturi, kuros Kašers atklājis, ka jūtas laimīgs un šobrīd savā dzīvē "atrodas labā vietā".

Jau pirmajā komentārā kāda sekotāja Kašeram izteikusi komplimentu, ka viņš un Jānis esot ļoti skaists un saderīgs pāris.

Jāatzīmē, ka arī Kašera puisis savā foto blogā publicējis abu kopbildi, kuru parakstījis ar sarkanu sirsniņu emotikoniem.

Atgādinām, ka Kašers par savu netradicionālo seksuālo orientāciju pirmoreiz publiski runāja pērn jūnijā Baltijas praida ietvaros. Viņš sociālajos tīklos toreiz pavēstīja, ka ir attiecībās ar vīrieti vārdā Arturs. "Nav būtiski, vai es tāds piedzimu vai tāds tiku radīts, vai izvēlējos pats šo ceļu, svarīgākais ir tas, ka es tāds esmu," pērn paziņoja multimākslinieks.

Dažus mēnešus vēlāk intervijā žurnālam "Ieva" Kašers skaidroja, ka "iznācis no skapja", jo beidzot vēlējies sākt dzīvot sev.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!