Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kaspars Būms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers aizvadītajā nedēļā saviem atbalstītājiem sociālajos tīklos atrādīja savu jauno simpātiju – vīrieti vārdā Jānis. Dažas dienas vēlāk pāris kopā izgājis sabiedrībā, ļaujot sevi iemūžināt arī preses fotogrāfiem.

Aizvadītās nedēļas izskaņā savu jauno singlu un tā videoklipu tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" prezentēja dziedātāja Samanta Tīna. Viņu sveikt bija sanākuši ne tikai fani un atbalstītāji, bet arī kolēģi, tuvinieki un draugi.

Viesu vidū bija arī Samantas labs draugs Kašers, kurš uz pasākumu bija ieradies kopā ar mīļoto Jāni.

Jau vēstīts, ka Kašers ir viens no tiem nedaudzajiem sabiedrībā zināmajiem latviešiem, kurš neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju un ir "iznācis no skapja".

Kašers par savu netradicionālo seksuālo orientāciju pirmoreiz publiski runāja pērn jūnijā Baltijas praida ietvaros. Viņš sociālajos tīklos toreiz pavēstīja, ka ir attiecībās ar vīrieti vārdā Arturs. "Nav būtiski, vai es tāds piedzimu vai tāds tiku radīts, vai izvēlējos pats šo ceļu, svarīgākais ir tas, ka es tāds esmu," pērn paziņoja multimākslinieks.

Dažus mēnešus vēlāk intervijā žurnālam "Ieva" Kašers skaidroja, ka "iznācis no skapja", jo beidzot vēlējies sākt dzīvot sev.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!