Foto: Privātais arhīvs

Vasaras izskaņā daudzus pārsteidza ziņas, ka uzņēmēja, viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece un par viņu 12 gadus jaunākais bijušais basketbolists Kristaps Valters ļoti satuvinājušies un kļuvuši par tuviem draugiem. Lai gan daži pašmāju mediji abiem piedēvējuši romantiskas attiecības, nedz viens, nedz otrs pagaidām nav sevi publiski nodēvējuši par pāri.

Žurnāla "OK!" oktobra numurā Linda atzinusi, ka viņas dzīvē ienācis īpašs vīrietis. Tāpat arī viņa sacījusi, ka pirmo reizi par viņu kāds beidzot rūpējas. Kā norādījusi intervijas autore Ieva Broka, dienā, kad notikusi saruna ar Lindu, viņa nav nojautusi, kas ir vīrietis, par kuru runā uzņēmēja. Dažas dienas vēlāk Linda viņai piezvanījusi un atklājusi, ka tas ir Kristaps Valters.

Taujāta, vai viņa ir iemīlējusies, Linda savos izteikumos intervijā bijusi ļoti piesardzīga un atzinusi, ka pati vēl īsti nespēj noformulēta, kas ir tas.

"Manā vecumā runāt par iemīlēšanos... [..] Iemīlas 18 gados. Es arī pati nesen "feisbukā" rakstīju par taureņiem vēderā un tarakāniem galvā. Tad nu šobrīd ir tā: man nav ne taureņu vēderā, ne tarakānu galvā. Ja nu noteikti starp šiem diviem variantiem jāizvēlas, tad tarakānu galvā ir pat vairāk... Tā situācija ir tāda, ka man blakus ir kāds, kas par mani rūpējas. Pirmo reizi dzīvē. Pirmo reizi manos gandrīz piecdesmit gados kāds tā no sirds par mani rūpējas," pārdomās dalījusies Linda.

Kā atzinusi uzņēmēja, visās viņas iepriekšējās attiecībās sākumā bijuši taureņi, bet pēc tam – tarakāni.

Linda skaidrojusi, ka jaunās attiecības viņas dzīvei piešķīrušas mērķus, plānus un emocijas, jo pēdējo gadu viņai šķitis, ka viss jau ir bijis, "ka nākotne ir ir pietiekami laba, komfortabla, ka man tā tīri labi patīk, rutīnu ieskaitot, bet – ka nekā jauna vairs nebūs".

"[..] Es pati sev vēl neesmu noformulējusi, kas tas ir. Bet es skaidri zinu, ka mana dzīve mainījās, pateicoties šim cilvēkam. Vienkārši vienā dienā pagriezies, paskaties: jā, viņš jau tepat vien ir. Un uzreiz viss tik strauji sāk notikt. Parādās mērķis. Pazūd vienaldzība. Es pat sākumā nesapratu, ka tas saistīts ar šo cilvēku. Man likās, ka tas ir saistīts ar mani pašu. Es pat tagad gribētu izstāstīt, bet nezinu, kā noformulēt. Neprotu. Jo tas nav ne stāsts par iemīlēšanos, ne tiem taureņiem, ne tarakāniem. Un es arī zinu, ka tas nav uz mirkli. Bet, tieši uz cik ilgu laiku, arī nezinu. Un kas no tā iznāks... Es pati vēl brīnos par to," piebildusi Linda.

Atgādinām, ka par attiecībām ar Mūrnieci izteicies ir arī Valters. Viņš vasaras izskaņā skaidroja, ka "Linda ir kā mans mentors, mans dzīves skolotājs".

Tāpat arī Valters sacīja, ka Linda kļuvusi par viņa autoritāti, esot palīdzējusi viņam nostāties uz pareizā ceļa un "viņa bija tā, kas pārliecināja, ka mans uzvārds ir vērtība, ka tas ir jāizmanto citādi, ka man sevi ir jārealizē jomā, kuru vislabāk pārvaldu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!