Foto: Privātais arhīvs

Liepājas dzimtsarakstu nodaļā pie vīra izgājusi bijusī politiķe, "Hotel Roma" saimniece Linda Mūrniece.

Šaurā tuvāko lokā laulības ostā trešoreiz dzīvē iestūrējusi Linda Mūrniece. Viņas vīrs ir liepājnieks Agris Freibergs, kurš kā mentors strādā biedrības "Dzīvības koks" Liepājas atzarā. Tāpat viņš nesen piedalījies TV3 iepazīšanās šovā "Nākamā pietura: Mīlestība", kurā gan attiecības ar dalībnieci Natāliju viņam neizveidojās.

Mūrnieces sociālajos tīklos publiskotajos attēlos redzams, ka laulības notikušas, ievērojot pandēmijas noteiktos ierobežojumus un gluži netipiskos tērpos, proti, jaunlaulātajiem mugurā melni t-krekli ar uzrakstu "Tāds tādu atrod", savukārt lieciniekiem – "Nopietni?"

Kā portālam "Delfi" teic Mūrniece, viņa ir tikko precējusies un laika izvērstākam komentāram tāpēc nav. "Jā, apprecējāmies. Vedēji bija mūsu draugi. Kad draugi jautā, vai mēs ko nesasteidzam, atbildam: mūsu vecumā grūti ko sasteigt," priecīgo notikumu raksturo Mūrniece.

Viņa piebilst, ka kāzu datums – Lāčplēša diena – nav izvēlēts nejauši: "Valstij svarīgs!"

View this post on Instagram

Izgāju pie vīra. Ceremonija šaurā lokā. 3 minūtes. Maskās 💃🏻
A post shared by Linda (@linda_murniece) on Nov 11, 2020 at 4:46am PST

"Cilvēki satiekas tad, kad satiekas. Ne mirkli agrāk vai vēlāk. Staigā katrs pa savu dzīvi un maziem solīšiem tuvojas viens otram.Un kaut kas liek apstāties īstajā brīdī, lai uzsmaidītu. Saņemtu roku un ietu tālāk. Daudz mierīgāk un drošāk. Jo roka plaukstā un samiegojies smaids ir viss, kas vajadzīgs laimīgām dienām. Saullēkti un saulrieti atnāk un aiziet. Pateikti vārdi izskan, uzrakstīti paliek. Mazliet skumjas par šķirtām dienām un minūtes līdz rītam. Skatieni un pieskārieni krājas. Samiegojies smaids un plauksta rokā. Tas viss, kas vajadzīgs laimīgām dienām. Cilvēki satiekas tieši tad, kad satiekas. Maziem solīšiem kad atnākuši viens otram pretī," oktobra vidū feisbukā rakstīja Mūrniece, un ar šo ierakstu dalījās arī viņas draugs.
Foto: Privātais arhīvs
Mūrnieces un Freiberga laulību lieciniece bija TV raidījumu vadītāja Ieva Brante, ar kuru Mūrniecei jau sen ir cieša draudzība. Agris Freibergs ir bijušās iekšlietu ministres trešais vīrs. Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni, Haralds un Helēna. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, taču pēc piecu gadu kopdzīves šī laulība tika šķirta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!