Foto: LETA

Starp tām sabiedrībā zināmajām sievietēm, kuras, šķiet, atklājušas mūžīgās jaunības noslēpumu, īpaši jāizceļ režisore un producente Žaklīna Cinovska, kura otrdien, 14. martā, atzīmē 50. dzimšanas dienu.

Popularitāti Latvijā enerģiskā tumšmate iemantoja deviņdesmitajos gados ar raidījumu "Horoskopi", un kopš tā laika viņa līdzdarbojusies dažādos televīzijas projektos un veidojusi mūzikas videoklipus.

Pirms vairāk nekā desmit gadiem Žaklīna ar domubiedrēm radīja seriālu "Prāts vai instinkts", kas kļuva par pirmo sieviešu seriālu Latvijā un piedzīvoja arī otro sezonu.

2013. gada maijā Žaklīna daudzus pārsteidza, kaila pozējot žurnālam "Playboy". Tolaik viņa intervijā norādīja, ka nav "liela māka" kailfoto sesijās pozēt 20 vai 30 gadu vecumā, bet, kad pārsniegts 40 gadu slieksnis, tas ir "liels izaicinājums".

Lai gan uzskatīta par vienu no iekārojamākajām Latvijas sievietēm, savu privāto dzīvi Žaklīna iemanījusies turēt noslēpumā – pasākumus viņa lielākoties apmeklē bez pavadoņa, bet pirms pāris gadiem intervijā izdevumam "Mājas Viesis" atklāja, ka bieži saņem attiecību piedāvājumus un gandrīz nekad nav viena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!