Foto: LETA

Ceturtdien, 17. aprīlī, pārsteidzošu faktu atklāja Rīgas mērs Nils Ušakovs – viņš savā Facebook profilā sniedza publisku paziņojumu, ka viņa un Jeļenas Ušakovas laulība ir izjukusi. Lai gan pagājušas tikai dažas dienas, publiskajā telpā jau izplatījušās runas, ka Nilam izveidojušās jaunas attiecības.

Jau senāk tika mēļots, ka Rīgas mēram esot simpātijas pret savu biroja vadītāju Ivetu Strautiņu (abi kopā attēlā), tiesa, pirms pusotra gada intervijā žurnālam Klubs viņš šīs baumas noliedza un apgalvoja, ka mīlot savu "skaisto un gudro" sievu Jeļenu.

Lai gan Rīgas mērs ilgu laiku centās atspēkot apgalvojumu, ka viņam esot dienesta romāns ar savu biroja vadītāju, baumas turpināja izplatīties, un aizvadītajā nedēļā, kad Ušakovs paziņoja par šķiršanos no sievas Jeļenas, runas par viņa attiecībām ar Strautiņu atkal pieņēmās spēkā.

Žurnāls Privātā Dzīve šonedēļ nāca klajā ar paziņojumu, ka no Nilam un Strautiņai tuvu stāvošām personām esot izdevies uzzināt, ka Rīgas mēra biroja vadītājas kopdzīve ar vīru Jāni esot izjukusi. 

Tāpat šie paši avoti arī atklājuši, ka Iveta esot bērna gaidībās un, iespējams, šovasar mīs gredzenus ar Ušakovu.

Lai gan arī savā Facebook paziņojumā Nils neslēpa, ka ar Jeļenu ir šķīries jau kādu laiciņu, pagaidām nedz Ušakovs, nedz Strautiņa nav apstiprinājuši runas, ka starp abiem būtu uzplaukušas jūtas. Tiesa, tas neliedz nācijai šo mīlas trīsstūri iztirzāt līdz katrai sīkākajai detaļai.

Ziņas par Ušakova šķiršanos izpelnījušās milzīgu sabiedrības ievērību, un jau aizvadītajā nedēļā vairāki komentētāji tīmeklī paziņoja, ka laulības izjukšana neesot nekāds jaunums - Nilam jau ilgu laiku esot attiecības ar savu biroja vadītāju.

Tiesa, ne visi šo faktu spējuši uztvert tik mierīgi - neiztrūkst arī tādi, kas publiski nosodījuši to, ka Ušakovs nolēmis šķirties no sievas, turklāt baumas par Nila romānu ar Strautiņu nācijas sašutumu tikai vairojušas.

"Visi guļ ar preses sekretārēm un taisa viņām bērnus, bet tas taču nav nekāds iemesls, lai šķirtu laulību, kā to dara Ušakovs," tīmekļa vietnē Twitter savu nostāju paudis lietotājs @Oposums.










Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!