Foto: Privātais arhīvs
Tieši pirms Ziemassvētkiem grāmatnīcu un veikalu plauktos nonāks fitnesa entuziastes un veselīga dzīvesveida popularizētājas Paulas Freimanes veidotā recepšu grāmata "Zelta sastāvdaļa". Autore šonedēļ devusies uz tipogrāfiju, kur pati pirmoreiz paturējusi rokās savu lolojumu.

Pateicoties sociālajiem tīkliem, tipogrāfijā, kur tiek iespiesta Freimanes grāmata, varējuši paviesoties arī viņas daudzie fani un atbalstītāji.

Fitnesa entuziaste "Instagram" tīklā padalījusies ar video, kurā redzams veselīgo recepšu grāmatas drukas process.

"Paldies Jelgavas tipogrāfijai par iespēju būt šeit šodien un redzēt grāmatu iznākam vēl siltu no lentas. Jau ieejot pa durvīm ražošanas daļā, vairāku metru attālumā ieraudzīju tieši savas grāmatas. Acīs uzreiz saskrēja asaras... Tik ļoti laimes un gandarījuma. Beidzot es paņēmu rokās savu 13 mēnešu "lolojumu", tā bija tik laba sajūta. Šodien ir "Zelta sastāvdaļas" dzimšanas diena. Es par šo dienu sapņoju jau tik ilgi!! Grāmata pārdošanā no nākamās nedēļas," priekpilnos jaunumus izziņojusi Paula.

Intriģējošais video licis sarosīties Paulas atbalstītājiem, kas video komentāros ne tikai apsveikuši autori ar viņas veikumu, bet arī atzinuši, ka ar nepacietību gaida, kad pavārgrāmata nonāks veikalos.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Paulu no Dobeles uzzināja pēc tam, kad viņa sarunā ar "Delfi Izklaidi" izklāstīja savu stāstu, kā no resnītes kļuva par fitnesa daiļavu.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Nov 29, 2019 at 7:35am PST

View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Nov 8, 2019 at 9:06am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!