Foto: Vida Press
Leģendārā britu supermodele Naomi Kempbela 50 gadu vecumā kļuvusi par māti, vēsta ārvalstu mediji.

Par jaunumiem sociālajā tīklā "Instagram" ziņo pati māmiņa – publicējot bildi ar mazuļa kājiņām, Kempbela raksta: "Šī skaistā mazā svētība izvēlējusies mani par savu mammu. Esmu tik pagodināta, ka šī mazā, maigā dvēselīte ienākusi manā dzīvē, nav vārdu, kas izteiktu šo mūžības saikni, kas saista mani ar šo eņģeli. Nav iespējama lielāka mīlestība."

Supermodeles jaunais statuss izrādījies pārsteigums daudziem, tostarp modes dizainerim Markam Džeikobam un virknei Kempbelas amata māsu.

Par to, ka viņa domājusi par bērniem, Kempbela izteicās jau 2017. gadā intervijā "Evening Standard", taču pauda arīdzan, ka steigties nevēlas. Toreiz modele sacīja, ka "ar mūsdienu zinātnes sasniegumiem īstais laiks var būt jebkad". Vēl kādā intervijā 2019. gadā Kempbela, kurai tobrīd bija 48 gadi (tagad 50), teica, ka stāvoklī viņa vēl nav un paļāvās uz Visuma pieskārienu šajā ziņā.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Supermodelei bijusi visai vētraina pagātne. Viņa nekad nav bijusi precējusies, taču bijusi ilglaicīgās attiecībās ar miljonāriem Flavio Briatori un pēcāk ar krievu uzņēmēju Vladislavu Doroņinu, kurš pagājušajā gadā bijušo draudzeni iesūdzējis tiesā par parādu neatdošanu. Par esošām attiecībām ar kādu vīrieti slavenību tabloīdiem nekas nav zināms, kopš viņa 2018. gadā šķīrās no repera Skeptas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!