Foto: Vida Press

Leģendārā supermodele Naomi Kempbela gatava savu dzīvi "iznest" uz lielā ekrāna – viņa nobriedusi biogrāfiskai filmai par sevi, savu spožo karjeru un arī melnajiem brīžiem mūžā, ziņo "Mail Online".

Šobrīd 52 gadus vecā skaistule četras desmitgades bijusi starp pasaules spožākajām supermodelēm, turklāt darbu nav pārtraukusi arī tagad. Nesen Kempbela kļuva par māmiņu savam pirmajam bērnam.

Kempbela nu ir gatava filmai par savu dzīvi. Modele vēlas, lai viņu tēlotu kāda jauniete, kas vēl nav guvusi plašu atpazīstamību. "Vēlētos tādu cilvēku, kas nav zināms. Kādu uzlēcošo zvaigzni. Vēlams, lai viņa nāk no Londonas dienvidu daļas. Man pašai ir bijuši spoži panākumi un tagad vēlētos redzēt nākamās paaudzes panākumus," spriež leģendārā skaistule.

"Mail Online" lēš, ka materiāla filmai būtu pietiekoši. Kempbelai bijusi ne tikai spoža karjera, bet arī tumši brīži, un būtu īstais laiks, ar tiem padalīties. Piemēram, paralēli darbam modes industrijā viņa cietusi no atkarībām un nekad nav vairījusies par to runāt.

"Man par to nekad nav bijis kauns. Es lietoju daudzus gadus, bet tad izlēmu: viss, pietiek, un piezvanīju uz rehabilitācijas centru," viņa atceras 1999. gada notikumus. Šis lēmums ļāva viņas karjerai saglabāt augšupejošu līkni.

Arī mīlas dzīvē Kempbelai nav klājies viegli. Viņai bijuši neskaitāmi romāni, tostarp ar krievu oligarhiem, taču līdz laimīgai laulībai neviens nav aizvedis. Kempbela nekad nav bijusi precējusies. 2021. gada maijā, visticamāk, ar surogātmātes palīdzību piedzima viņas meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!