Foto: Vida Press

Kārtējo reizi apliecinājies, ka dāmu krūtsgali mēdz būt ļoti neganti un tiem labpatīk izsprukt pašā nepiemērotākajā brīdī. Apkaunojošu misēkli nesen piedzīvojusi supermodele Naomi Kempbela (attēlā) – paparaci iemūžinājuši viņas kailo pupiņu visā godībā.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Kempbela un modes pasaules skandāliste Keita Mosa aizvadītās nedēļas nogalē plosījušās Londonā. Abas daiļavas apmeklējušas dziedātājas Madonnas rīkoto Ziemassvētku ieskaņas ballīti.

Pie svinību vietas nepacietīgi dīdījies fotogrāfu bariņš, un šoreiz viņu ķēriens bijis visai ievērojams - paparaci iemūžinājuši kailu Kempbelas krūti. Supermodele uz ballīti devusies topiņā ar dziļu dekoltē izgriezumu, un viņa jau atkal nebija sevi apgrūtinājusi ar krūštura uzvilkšanu.

Kā vēsta britu tabloīdi, Kempbela un Mosa ballītē tikai atzīmējušās un jau pēc aptuveni vienas stundas devušās prom. Tiesa, Naomi parādīšanās nav palikusi bez ievērības, un viņas kailā krūts kļuvusi par vienu no apspriestākajiem tematiem daudzos slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!