Foto: Privātais arhīvs

Krievijas humorists Maksims Galkins un estrādes zvaigzne Alla Pugačova ir viens no Krievijas šovbiznesa apspriestākajiem pārīšiem. Lai gan nelabvēļiem labpatīk smīkņāt par ievērojamo gadu starpību un izteikt dažādas versijas par to, kāpēc abi ir kopā, pāris turpina demonstrēt nesatricināmu saskaņu.

21. gadsimtā savas siltās jūtas pret partneri publiski iespējams apliecināt ar sociālo tīklu starpniecību, un gan Alla, gan Maksims ne vienu reizi vien viens otram virtuālajā vidē veltījuši aizkustinošus, sirsnīgus ierakstus.

Pāris kopā ar abiem bērniņiem šovasar atpūšas Itālijā, un laiska atpūta pludmalē kopā ar atvasēm Galkinam un Pugačovai mijas ar romantiskiem divvientulības vakariem zem zvaigžņotajām debesīm un randiņiem vietējos restorānos.

Galkins svētdienas naktī savus "Instagram" sekotājus iepriecinājis ar mīlas pilnu foto, kurā viņš iemūžināts kopā ar mīļoto Allu.

"Labi," bildes aprakstā lakoniski norādījis Galkins, un momentuzņēmums zibenīgi kļuvis par sensāciju, pāris stundās izpelnoties vairākus simtus tūkstošu sarkano sirsniņu un prāvu komentāru birumu.

Хорошооооооооооооо! #алла #максим

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jul 29, 2018 at 2:08pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!