Foto: Vida Press/LETA/Privātais arhīvs
Šonedēļ pārdzīvojumu un satraucošu notikumu netrūka, un 'Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz desmit visvairāk apspriestajām un amizantākajām ziņām izklaides lauciņā, kas satrauca cilvēkus gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Modeles un sociālo tīklu zvaigzne: kas ir ASV jaunā pirmā ģimene

Foto: Reuters/Scanpix
ASV prezidenta vēlēšanās ir uzvarējis
Donalds Tramps
. Priekšvēlēšanu cīņā viņam blakus kā stabils balsts bija sieva Melānija (abi attēlā) un bērni, kuri nu ir kļuvuši par amerikāņu "pirmo ģimeni".

Lasīt vairāk

Foto: Štromberga un viņa mīļotās Natašas skaistās kāzas

Foto: Instagram.com/natasha_rpaulo/

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs nesen kļuvis par precētu vīru – viņš salaulājies ar savu ilggadējo draudzeni Natašu Paulo.

Lasīt vairāk

Smadzeņu skalošana un nemirstība: kā Sarma Melngailis kļuva par bēguļojošu krāpnieci

Foto: LETA/Sevierville Police Department

Aizvadītā gada vasarā ASV bez pēdām pazuda populārā un slavenību iecienītā Manhetenas vegānu restorāna "Pure Food and Wine" īpašniece un šefpavāre, Amerikas latviete Sarma Melngailis. Šajā pavasarī viņa kopā ar dzīvesbiedru tika aizturēta un apsūdzēta par kompānijas līdzekļu izšķērdēšanu un nodokļu nemaksāšanu, un drīz viņai jāstājas tiesas priekšā.

Lasīt vairāk

Apprecējies Latvijas bagātākais vīrietis Oļegs Fiļs

Foto: DELFI/LETA

Priecīgu notikumu šoruden piedzīvojis Latvijas bagātāko cilvēku saraksta līderis, AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs – viņš mijis gredzenus ar Santu Kristiānu Zāmueli (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Satraukumu rada Krievijas aizsardzības ministra vietnieka sievas pikantie foto

Foto: Instagram.com/zakharova_sveta/

Mediju ievērības lokā nonākusi Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu vietnieka Timura Ivanova sieva Svetlana Zaharova (attēlā). Politiķa laulātā draudzene sociālajos tīklos padalījusies ar visai pikantiem foto, kuros viņa iemūžināta puskaila, un daži par to ir ļoti satraukušies.

Lasīt vairāk

Foto: Vecrīgā notikusi īpaši pikanta dakterīšu ballīte

Foto: Publicitātes foto

Viens no karstākajiem burziņiem aizvadītajā nedēļā norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā klubā "Just", kur par viesu labsajūtu rūpējās pieticīgi tērptas medmāsiņas un pievilcīgi dakterīši.

Lasīt vairāk

Foto: Bezgaumība MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā

Svētdien, 6. novembrī, Roterdamā norisinājās MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija,kurā šovbiznesa daiļavas nelaida garām iespēju uz sarkanā paklāja atkal izrādīt savu gaumes izjūtu un padižoties ar dotumiem.

Lasīt vairāk

Video: Daugavpils opja jaunais triks piedzīvo neveiksmi

Oktobra izskaņā par īstu "YouTube" zvaigzni kļuva kāds 73 gadus vecs kungs no Daugavpils puses, kurš internetā publicēja video ar pārgalvīgu triku – auto noslīcināšanu ar 12 000 litriem kolas piepildītā baseinā. Enerģiskais opis negrasās apstāties.

Lasīt vairāk

Magone Burka drīzumā pošas kāzām

Foto: Publicitātes foto

Patīkama vēsts visiem šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītās dzejnieces Magones Burkas (attēlā) atbalstītājiem – viņa pavisam drīz kļūs par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Pirmie foto pēc šķiršanās trača: Breds Pits beidzot iziet sabiedrībā

Foto: Vida Press

Viens no šī rudens apspriestākajiem notikumiem ir Holivudas slavenākā mīlas pāra, aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās. Pēc vairāku nedēļu slēpšanās pirmo reizi sabiedrībā izgājis Pits.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!