Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā pāragri mūžībā devusies britu TV raidījumu vadītāja un sociālo tīklu zvaigzne Emīlija Hartridža. Viņa zaudējusi dzīvību negadījumā.

35 gadus vecā sieviete piektdien, 12. jūlijā, pa Londonu pārvietojusies ar elektrisko skrejriteni. Kādā apļveida krustojumā Emīlija sadūrusies ar kravas automašīnu un no gūtajiem ievainojumiem gājusi bojā.

"The Telegraph" norāda, ka šis ir pirmais gadījums Lielbritānijā, kad sadursmē, kurā iesaistīts elektriskais skūteris, iznākums bijis letāls un tā vadītājs gājis bojā.

Daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis izteikuši publisku līdzjūtību sievietes ģimenei, kura par viņas nāvi izplatījusi paziņojumu sociālajos tīklos.

Tiek vēstīts, ka Emīlija slavu bija iemantojusi, pateicoties komiskiem "YouTube" video "Ten Reasons Why...", kuros viņa asprātīgi analizēja mūsdienu dzīvi.

Sasniedzot trīs miljonu skatījumus mēnesī, Emīlija no "jūtūberes" kļuva par īstu TV raidījumu vadītāju un gozējās zilajos ekrānos pārraidē "4OD's Oh Sh*t I'm 30" un citos projektos.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on Jul 13, 2019 at 2:05am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on Jul 7, 2019 at 11:42pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!