Foto: Privātais arhīvs
Krievijas TV raidījumu vadītājs Dmitrijs Šepeļevs paziņojis, ka otro reizi kļūs par tēvu, vēsta Krievijas tabloīds "Peopletalk".

38 gadus vecais Dmitrijs Šepeļevs drīzumā kļūs par tēti otrajai atvasei – bērnu viņam dāvās arhitektūras dizainere Jekaterina Tulupova, ar kuru šovmenis ir kopā jau kādu laiku.

Šepeļeva pirmdzimtais – puisēns vārdā Platons – nāca pasaulē viņa laulībā ar Krievijā slaveno dziedātāju Žannu Friski, kuras mūžs aprāvās 2015. gadā galvas audzēja dēļ. Pēc sievas apbedīšanas Šepeļevs dēlu audzināja viens, pamanoties iekļūt arī virknē skandālu attiecībās ar mirušās Friskes radiniekiem.

Ar dizaineri Tulupovu šovmenis iepazinās gadu pēc sievas nāves, jo gan viņas meita, gan Šepeļeva dēls gājuši vienā bērnudārzā. 2018. gadā pāris uzsāka kopdzīvi, un nu Šepeļevs paziņojis, ka abi gaida kopīgo bērnu.

Mazuļa dzimumu pāris gan neatklāj. Krievijas mediji prāto, ka to, visticamāk, vēl nezina arī paši vecāki.

Šepeļeva un Friskes dēlēnam Platonam patlaban ir septiņi gadi, tikpat veca ir arī Tulupovas meita Lada. Abi bērni ilgi tikuši gatavoti faktam, ka ģimenē ienāks māsiņa vai brālītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!