Foto: Vida Press

Par nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena (attēlā) ar apskaužamu regularitāti dara visu iespējamo, lai nokļūtu tabloīdos, liktu par sevi runāt un ierakstītu savu vārdu pasaules šovbiznesa vēsturē. Tagad viņai radies ģeniāls plāns - kļūt par mūsdienu Merilinu Monro.

20 gadus vecā Kortnija lielāko daļu savas dzīves ir pavadījusi peldkostīmā vai īsos bruncīšos, un līdz skarbās šovbiznesa pasaules slavas virsotnēm piemīlīgā blondīne līdz šim centusies izlauzties ar silikona krūtīm un plikumu zibināšanu.

Beidzot Stodena sapratusi, ka miesas atkailināšana sniedz vien 15 slavas minūtes, tādēļ viņa nolēmusi nostiprināt savas pozīcijas šovbiznesā, kļūstot par slavenās aktrises Merilinas Monro līdzinieci.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka Stodena nevar lepoties ar nopelniem bagātu aktrises karjeru, jo pagaidām viņa nofilmējusies tikai pornofilmā, taču daiļaviņa jau spērusi pirmos soļus, lai kļūtu tikpat leģendāra kā Monro.

Nepilngadīgā līgava mainījusi savu vizuālo tēlu - smukā blondīne, neraksturīgi sev, sākusi piesegt miesu un tērpties visnotaļ pieticīgās drānās. Tāpat viņa iecirtojusi matus, gluži kā Monro, un uz sejas uzzīmējusi dzimumzīmīti, lai vēl vairāk līdzinātos savam elkam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!