Foto: Vida Press
Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā sabiedrības dāma Kortnija Stodene pēc šķiršanās no vīra, par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona ieslīga depresijā, mierinājumu centās rast dažādās atkarībās un pat piedzīvoja publisku sabrukumu. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņa ir apņēmības pilna pārvarēt visas grūtības.

Likstas jauno sievieti, kura laulības ostā iestūrēja 16 gadu vecumā, sāka vajāt 2016. gada vasarā, kad viņa piedzīvoja spontāno abortu. Tas bija liels trieciens, kas pamatīgi sagrīļoja arī viņas laulību, bet aizvadītā gada sākumā tapa zināms – Stodena šķiras no vīra.

Abu laulība oficiāli tika šķirta tikai šī gada sākumā. Pirms dokumentu parakstīšanas daiļaviņa publiski lūdzās, lai vīrs tomēr atgriežas pie viņas. Vēlāk paparaci viņu pieķēra pavisam skumjā brīdī, lejot gaužas asaras.

Tiesa, jaunā sieviete ir apņēmusies nezaudēt dzīvesprieku un uzveikt visas likstas. To viņa visiem pavēstījusi, "Instagram" tīklā publiskojot video, kurā izpilda nebēdnīgu dziesmiņu. "Pavisam drīz visas manas problēmas beigsies," sižeta aprakstā vēstījusi tabloīdu zvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!