Foto: instagram.com/courtneyastodden/

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvēta Kortnija Stodena (attēlā pa kreisi) šovasar aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī piedzīvoja spontāno abortu. Atgūt sirdsmieru un sadzīvot ar zaudējuma sāpēm viņai palīdz lelle jeb viltus bēbītis.

Pēc bērniņa zaudēšanas Kortnija mierinājumu centās rast alkoholā. Pāris nedēļas 22 gadus vecā sieviete neizgāja no mājām un bēdas slīcināja šampanietī.

Vēlāk, lai attīrītu garu un atbrīvotos no negatīvajām emocijām, nepilngadīgā līgava noskuva blondās cirtas. Pēc vizuālajām pārvērtībām viņa metās vētrainā uzdzīvē.

Tiesa, ārvalstu mediji vēsta, ka pašas spēkiem vien Kortnijai nav izdevies pārvarēt zaudējuma sāpes. Viņa vērsusies pēc palīdzības pie psihologa.

Speciālists sievietei ieteicis pamēģināt īpatnēju terapiju – kādu laiku paauklēt un aprūpēt viltus bēbīti.

Stodena saviem sociālo tīklu sekotājiem aizvadītajā nedēļā pavēstījusi, ka beidzot saņēmusi lielu kartona kasti, kurā iekšā bijusi lelle, kas izskatās pēc jaundzimušā.

Sekojot psihologa ieteikumam, nepilngadīgā līgava cītīgi rūpējas par viltus bēbīti. To, kā sievietei sokas ar mazuļa lološanu, viņa atspoguļojusi savā "Instagram" foto blogā.

The Babies😛 #rebornbaby #puppy

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Aug 24, 2016 at 9:12pm PDT

#rebornbaby

A photo posted by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Aug 24, 2016 at 7:09pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!