Foto: Vida Press

Amerikāņu daiļava Kortnija Stodena (attēlā kopā ar vīru) nesen oficiāli sasniedza pilngadību un nosvinēja 21 gada jubileju. Tiesa, visus pieaugušo dzīves labumus viņa bauda jau ilgu laiku, tajā skaitā – seksu.

Kortnija plašsaziņas līdzekļos tiek dēvēta par nepilngadīgo līgavu, jo viņa 16 gadu vecumā apprecējās ar seriāla Lost aktieri Dagu Hačisonu, kurš par viņu ir 34 gadus vecāks.

Ilgu laiku daudzu ļaužu prātus nodarbinājis jautājums, kad daiļā blondīne zaudējusi nevainību, un beidzot viņa daļēji uz šo jautājumu atbildējusi.

Kortnija ir viena no amerikāņu realitātes šova The Mother/Daughter Experiment: Celebrity Edition, kurā slavenas mammas un meitas risina savas attiecību problēmas, dalībniecēm.

Šova jaunākajā epizodē daiļā Kortnija ar citām pārraides dalībniecēm pārspriedusi savu seksuālo dzīvi. Nepilngadīgā līgava atklājusi, ka viņai ar vīru esot brīnumaina saskaņa gultā.

Savukārt taujāta, kad viņa zaudējusi nevainību, Kortnija sniegusi visai jokainu atbildi – blondīne apgalvojusi, ka tad, kad precējusies ar Hačisonu, viņa bijusi pa pusei nevainīga.

Pārējās šova dalībnieces tā arī nav spējušas izprast, kā kaut kas tāds ir iespējams – būt pa pusei nevainīgai, bet sīkāki paskaidrojumi par šo nav sniegti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!