Foto: Vida Press
Nesen tapa zināms, ka izjukusi par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās sabiedrības dāmas Kortnijas Stodenas un par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona laulība. Jaunākās ziņas liecina, ka viņa atradusi jaunu simpātiju pieredzes bagāta plastikas ķirurga veidolā.

Sensāciju mednieki ar kamerām 23 gadus veco Stodenu šonedēļ Losandželosā pieķēruši kopā ar daudzu slavenību iecienīto plastikas ķirurgu Marku Mani (abi attēlā), kurš, kā vēsta ārzemju mediji, izdevuma "Forbes" aptaujā nesen atzīts par vienu no desmit vislabākajiem šī aroda piepratējiem visā plašajā ASV.

Stodena un par viņu 25 gadus vecākais ķirurgs ieturējuši vakariņas kādā itāļu restorānā. Turklāt randiņš noticis zīmīgā laikā – Valentīna dienas vakarā. Bildes, kurās abi redzami kopā, un satikšanās datuma izvēle slavenību dzīvi atspoguļojošajiem izdevumiem bijuši gana spēcīgi pierādījumi, lai izsecinātu, ka abi kļuvuši par pāri.

Tabloīdi ziņo, ka Mani savulaik bijis romantiskās attiecībās ar seriāla "Melrouzpleisa" zvaigzni Hīteri Loklīru. Savukāt Stodena, kā zināms, pirms vairāk nekā sešiem gadiem apprecējās ar Dagu Hačinsonu, bet pērn tapa zināms, ka laulība izjukusi.

Kad daiļaviņa precējās, viņa vēl nebija sasniegusi pilngadību, tādējādi izpelnoties iesauku "nepilngadīgā līgava", un šī birka viņai, šķiet, piekabināta uz visu atlikušo dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!