Foto: Vida Press
Ārzemju mediji turpina vētīt par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās 22 gadus vecās sabiedrības dāmas Kortnijas Stodenas laulību ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu (abi attēlā). Gaismā nākuši jauni fakti.

Kortijai bija 16 gadi, kad viņa apprecējās ar aktieri. Tā kā daiļaviņa vēl nebija sasniegusi pilngadību, atļauju šai savienībai deva viņas mamma Krista Kellere. Tiesa, intervijā izdevumam "Radar Online" nepilngadīgās līgavas māmuļa atzinusi, ka tā bijusi liela kļūda.

"Tas, ka viņa apprecējās ar vīrieti, kurš par viņu ir ievērojami vecāks, bija pretdabiski, un es domāju, ka tāpēc arī sākās problēmas," šonedēļ sacījusi Kortnijas mamma.

Tiesa, Krista arī piebildusi, ka sākumā viņa atbalstījusi meitas izvēli, bet tagad viņa savas domas mainījusi, jo laulības dēļ meita piedzīvojusi dažādas likstas.

Jāatzīmē, ka aizgājušajā gadā Kortnija piedzīvoja vairākus triecienus. Pavasarī viņa slīga depresijā, jo uzzināja, ka ir sava un vīra pirmdzimtā gaidībās. Kad viņa beidzot aprada ar domu, ka kļūs par māmiņu, aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī notika spontānais aborts.

Pēc šī triecina viņa bēdas slīcināja alkoholā, metās vētrainā uzdzīvē un pat noskuva matus, cenšoties atbrīvoties no negatīvajām emocijām.

Savukārt septembrī uzvirmoja runas, ka Stodenas un Hačisona laulībā iestājusies krīze. Eļļu ugunij piešāva paparaci foto, kuros nepilngadīgā līgava bija iemūžināta, pludmalē maigojoties un skūpstoties ar kādu noslēpumainu sievieti.

Stodenas māmiņa "Radar Online" klāstījusi, ka viņas meitas uzvedība pēdējā laikā ir kā signāls, ka viņas dzīvē kaut kas nogājis greizi. "Ja tu esi precējies, bet mēģini šādi izcelties, tavās attiecībās noteikti ir lielas problēmas," sacījusi Krista.

Jāatzīmē gan, ka pagājušajā gadā viņa ar savu meitu sakašķējās un abas vairākus mēnešus nav pārmijušas ne vārda.

Tiesa, situāciju atrisinājuši anonīmi informatori – vairāki zinātāji "Radar Online" apstiprinājuši, ka Stodenas un Hačisona laulība ir izjukusi.

"Viņi ir šķīrušies, bet joprojām dzīvo kopā. Tā ir neaprakstāmi mulsinoša eksistence. Kortnija visu dienu dzer un jebkurā brīdī ir gatava doties izklaidēties. Viņa beidzot ir sapratusi, ka vēlas pa īstam dzīvot savu dzīvi un kopā ar Dagu jūtas kā ķīlniece," klāstījis kāds anonīms labdaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!